Over Chef Bedrijfscatering

Chef Business Catering is een regionale  contractcatering / bedrijfscatering partner in Twente met landelijke aspiraties. Onze horeca-achtergrond zorgt er voor dat wij uw zakenrelaties, medewerkers en bezoekers een optimale gastvrijheid kunnen bieden. Wij vullen met onze bedrijfscatering uw bedrijfscultuur aan. Wij leveren maatwerk met een gevarieerd assortiment en ruime keus in food en diensten. Chef ziet er op toe dat alles vers in onze eigen ambachtelijke keuken wordt bereid, en dat weerkaatst in onze kwaliteit.

Chef Business Catering geeft uw organisatie altijd “meer waarde”! Wij voorzien in onze stelling op een persoonlijke, leuke en kwalitatieve wijze. Uw restauratieve voorziening wordt mede dankzij onze aanpak uw visitekaartje.

Onze doelstelling is om de juiste randvoorwaarden te scheppen met onze cateringdivisie die de cultuur binnen uw organisatie onderstreept. Het resultaat moet zijn dat er een prettige werkplek voor uw medewerkers en relaties wordt gecreëerd, een bedrijfsrestauratieve voorziening met niet alleen lekkere, maar zeker ook gezonde producten, een visitekaartje en vertrouwde omgeving voor uw medewerkers, klanten en relaties.

 Chef Business Catering staat synoniem voor de meedenkcateraar!

Online lunch bestellen?

Direct bestellen

Contactgegevens

 

info@chefcatering.nl

 

053 - 850 47 60

  Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede