Onze veelzijdige service

Naast het lunchcatering concept in de bedrijfsrestauratieve voorziening en naast een volwassen aanbod banqueting arrangementen, verzorgt Chef Business Catering voor u een scala aan verruimende mogelijkheden. Zo bieden wij u o.a.:

Discrete boardroomcatering, “Chef Exclusieve Catering”

Bij sommige gesprekken kunt u geen afleiding gebruiken. Dan serveren en bedienen wij u  in uw directieruimte, discreet, gedistingeerd en met topkwaliteit. Van hapjes tot sandwiches, van een exclusieve soep tot een volwaardig en exclusief meerdere gangen diner.

Vergaderservice

Koffie en thee voor de concentratie, water voor de spraak, soep om erbij te blijven en sandwiches voor de lekker. Vers gezet, vers gekookt, vers gesmeerd en gebracht op het moment dat het u uitkomt. Uiteraard zijn er uiteenlopende variaties bedenkbaar en mogelijk.

Ontbijtservice

Vroege, filemijdende medewerkers hoeven niet hongerend aan hun werkzaamheden te beginnen. Als u dat wenst, regelen wij in het restaurant een ontbijtje voor de vroege vogels.

Alex Meijer, D.E. of Australian Coffee Counter

De beleving wordt compleet gek als de restauratieve voorziening wordt aangevuld met een heuse Espressobar en als het koffieassortiment wordt aangevuld met een assortiment kleine versnaperingen zoals croissants en muffins is het feest compleet. Eventueel gekoppeld aan koffierondes en de volledige koffievoorziening.

Exclusieve vendingmachines

Op uw verzoek verzorgt Chef Business Catering de frisdrank, koffie en zoetwarenautomaten binnen uw bedrijf. Chef onderhoudt ze, vult ze, en vervangt ze als het moet. Want ook wat automaten betreft staan wij ons (catering)mannetje of vrouwtje!?

Gemakkelijk & Gebakkelijk

Jarigen, diplomabehalers, afgestudeerden medewerker van de maand, key account brengers trakteren team, afdeling, verdieping, divisie of het hele bedrijf gemakkelijk vanuit het restaurant. DagVers natuurlijk!

Chef@work maaltijdservice

Als er doorwerkers, laatblijvers, inhalers en filehaters in uw bedrijf aanwezig zijn, is onze avondmaaltijdservice een uitkomst. Verse warme of koude heerlijkheden houden de moed er in, het moraal hoog en de maag gezond gevuld.

Neem contact op

Online lunch bestellen?

Direct bestellen

Contactgegevens

 

info@chefcatering.nl

 

053 - 850 47 60

  Hengelosestraat 500
7521 AN Enschede